Spring til indhold

Åbningstider og priser

ÅBENT HVER WEEKEND

Observatoriet holder åbent fra kl. 11.00 - 16.00 lørdag og søndag. Hver weekend belyser et tema indenfor astronomi, natur, teknik eller geologi. I åbningstiden kan I besøge vores udstillinger, være med til aktiviteter i værkstedet, tage med på rundvisning eller gå en tur på egen hånd i området. 

Ankomst i værkstedsbygningen nr. 3 (ved siden af parkeringspladsen). 
Billetter købes ved indgangen.

Entre:

  • Voksen (18 år+) 80 kr.
  • Barn* (4 -17 år) 50 kr.

*Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium - også i forbindelse med særarrangementer.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet.


EVENTS - dag og aften

Tag med til stjerneaften, naturvidenskabsfestival måneformørkelse og meget mere. Få den nyeste viden om rumfart eller bliv klogere på et kompliceret emne indenfor astronomi, geologi, teknik og natur.
Billetter kan købes i forsalg via billetlink*- overskydende billetter sælges i døren (så længe de haves). Se priser og åbningstider under det enkelte arrangement. 

Se events der er lige om hjørnet

*Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

Billetgebyret er 3,50 kr - yderligere gebyrer i forbindelse med køb af billetter, såsom transaktionsgebyr eller lignende må påregnes og afhænger af det benyttede betalingskort.

PRIVAT RUNDVISNING (kan bookes alle dage)

Det er også muligt at booke en rundvisning for hele familien, dine venner eller i forbindelse med firmature! Få hele historien om observatoriet, hvor fortællingen om astronomien, naturen og geologien er flettet ind i en samlet pakke. Obs: En rundvisning skal bookes senest 21 dage før. 

Book og læs mere om de tre muligheder her

 

SKOLETJENESTE & LEJRSKOLE

Du kan læse mere om, hvilke forløb, vi tilbyder i vores skoletjeneste her:

Book og læs mere om skoletjenesten her

 Feedback

Sidst opdateret

19.04.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen