Spring til indhold

Det sker i bakkerne

Obs. Observatoriet er lukket for at forhindre yderligere spredning af Corona virus. Kom og vær med til stjernestunder, geologiske gåder og nysgerrig natur. Se mere under det enkelte event og tjek vores åbningstider.
Jordens fortællinger - kommer snart!
26.02.2020

Tag med på en rejse til Jordens indre, fordyb dig i stenenes hemmeligheder og stik hænderne i den interaktive sandkasse. Leg med landskabet, forstå dødisen og kend dit istidsdyr. ”Jordens fortællinger” er helt nye børneaktiviteter. Kommer snart!

Lyset kommer (AFLYST - KOMMER SNART IGEN!)
28.02.2020

Kommer snart igen!
Lys. Jordens rytme. Astronomernes vigtigste værktøj. I døgnet, hvor timen forsvinder, når vi stiller urene frem, skal vi opdage, udforske og mærke, hvad lys er og hvad det kan.

Audiowalk - Mit andet hjem
19.03.2020

Prøv vores nye lydfortælling. Hør den både i- og udenfor åbningstid. Den tidligere medarbejder Aase Hansen tager jer med på en gåtur fra bunden af bakken og helt op til kuplerne.

UDSOLGT: Universets historie - Fra Big Bang og til mennesket i dag
24.03.2020

Universet er over 13 milliarder år gammelt og blev dannet i det, vi i dag kalder Big Bang. Eller gjorde det nu også det?

(Aflyst i marts!) TORSDAGSSTJERNER
26.03.2020

Kom tættere på stjernerne, når vi den sidste torsdag i hver måned zoomer ind på en verden langt borte.

UDSOLGT: Istidsruten: Istid og landskabsdannelse
03.06.2020

Grib en sjælden chance for at opleve Per Smed fortælle istidshistorie midt i det smukke dødislandskab, der udgør de Sjællandske Alper, når Observatoriet i Brorfelde lægger natur- og kulturhistoriske rammer til foredraget.

Liv i rummet - hvordan finder vi det?
09.09.2020

Er der liv i rummet? Hvordan kan vi finde det? Og hvad betyder det for vores opfattelse af Jorden, når nye verdener åbner sig?

Liv i rummet - er vi alene?
07.10.2020

Jorden er så unik, men alligevel kun en meget lille brik i det store Univers. Er vi virkelig alene?Feedback

Sidst opdateret

12.03.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

Åbent hver lørdag og søndag