Spring til indhold

Audiowalk - Mit andet hjem

Prøv vores nye lydfortælling. Hør den både i- og udenfor åbningstid. Den tidligere medarbejder Aase Hansen tager jer med på en gåtur fra bunden af bakken og helt op til kuplerne.
29.10.2020

Aase Hansen er kommet på Observatoriet siden hun var barn. Og kommer der stadig hver torsdag, så vidt det er muligt. Som barn legede hun med værkstedslederens, Poul Beckmanns søn. De legede dåseskjul og kørte med sæbekassebiler i det bakkede område.

Som ung kvinde blev Aase ansat som rengøringsassistent og siden da, har Observatoriet haft en særlig plads i hendes hjerte.

I 1954 flyttede vi ind til Brorfelde by. Jeg har kendt Observatoriet siden det blev bygget. Jeg har set det blive bygget, og mine bedste legekammerater boede her, og senere har jeg arbejdet her som rengøringsassistent i 30 år. Det har været mit andet hjem. Jeg elsker at være herude. Jeg kan ikke undvære stedet. Man føler sig så godt tilpas, når man går her. Det håber jeg, at alle andre også vil synes,

siger Aase Hansen som en del af introduktionen til audiowalken, der kan hentes gratis af alle.

Start ved p-pladsen

For at tilgå lydfortællingen, skal du hente app’en GeoTourist via Appstore eller Google Play.

Placer dig ved velkomstskiltet ved P-pladsen på Observatoriet.

Søg på lydfortællingens navn: Mit andet hjem.

Tryk start. Lydfortællingens punkter aktiveres i takt med, at du bevæger dig op ad bakken. Gør den ikke det, kan du trykke på de enkelte punkter for at afspille dem. 

Fejlfinding

"No audio available in your language" Får du denne besked ved tryk på start, skal du trykke på menuen i øverste venstre hjørne. Vælg My Profile og ret sproget fra engelsk til dansk. 

"Fortællingerne aktiveres ikke" Dine indstillinger på din smartphone kan være sat til IKKE at spore via GPS. Det kan du ændre i dine indstillinger. MEN du kan også bare klikke på punkterne i app'en manuelt i takt med at du bevæger dig op ad bakken.Feedback

Sidst opdateret

20.05.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen