Spring til indhold

Opdag Jorden

Tag med på en rejse til Jordens indre, fordyb dig i stenenes hemmeligheder og stik hænderne i den interaktive sandkasse. Leg med landskabet udenfor, kravl ind i en mammut og lær alt om Istiden.
19.11.2020

Der er guld i bakken på Observatoriet i Brorfelde, og guldet er gruset og det omkringliggende istidslandskab. Men hvor kommer det fra? Og hvad gemmer der sig i Jordens lag? 

Tag med på en rejse til Jordens indre. Inde i huset, Jorden, kan I fordybe jer i stenenes hemmeligheder og stikke hænderne i den interaktive sandkasse. Leg med landskabet, forstå dødisen og kend jeres istidsdyr.

Prøv sten-rouletten, byg et mineral, lyt til fortællinger om stenenes hemmeligheder, leg med landskabet i den interaktive sandkasse, gæt et istidsdyr og meget mere.

Udenfor kan I rejse tilbage til Istiden og besøge den gamle mammut. Kravl ind i den og gå på opdagelse i aktivitetsområdet. I kan spise jeres madpakker under halvtaget.

Jordens fortællinger er blevet til som en del af Observatoriets deltagelse i projektet Istidsruten, og henvender sig primært til børn i alderen 7-12 år. 

Læs mere om Istidsruten her.

Entré på Observatoriet

  • Voksen (18 år+) 85 kr.
  • Børn og unge (0 -17 år) GRATIS kr.


OBS! Alle opgjorte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne. Læs mere om billet- og købsbetingelser her.

NB! Observatoriet forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. 

Køb billetter herVil du lære at observere? Så kig forbi den sidste torsdag i hver måned kl. 19.00-22.00. 

Læs mere om torsdagsstjerner her

Året rundt er observatoriet fyldt med forskellige events og foredrag.

Læs mere om vores events og foredrag herFeedback

Sidst opdateret

11.12.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Find vej