Spring til indhold

Jordens fortællinger - ny udstilling

Tag med på en rejse til Jordens indre, fordyb dig i stenenes hemmeligheder og stik hænderne i den interaktive sandkasse. Leg med landskabet, forstå dødisen og kend dit istidsdyr. Oplev udstillingen til weekendåbent eller i efterårsferien.
19.11.2020

Der er guld i bakken på Observatoriet i Brorfelde, og guldet er gruset og det omkringliggende istidslandskab. Men hvor kommer det fra? Og hvad gemmer der sig i Jordens lag? 

Tag med på en rejse til Jordens indre, fordyb dig i stenenes hemmeligheder og stik hænderne i den interaktive sandkasse. Leg med landskabet, forstå dødisen og kend dit istidsdyr.

Prøv sten-rouletten, byg et mineral, lyt til fortællinger om stenenes hemmeligheder, leg med landskabet i den interaktive sandkasse, gæt et istidsdyr og meget mere..

Jordens fortællinger er blevet til som en del af Observatoriets deltagelse i projektet Istidsruten, og henvender sig primært til børn i alderen 7-12 år. 

Læs mere om Istidsruten her.

Entré på Observatoriet

  • Voksen (18 år+) 85 kr.
  • Barn (4 -17 år) 55 kr.

Børn til og med 3 år kommer altid gratis ind på Observatoriet.

OBS! Alle opgjorte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne. Læs mere om billet- og købsbetingelser her.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. 

Køb billetter herVil du se stjerner? Så kig forbi den sidste torsdag i hver måned kl. 19.00-22.00. 

Læs mere om torsdagsstjerner her

Året rundt er observatoriet fyldt med forskellige events og foredrag.

Læs mere om vores events og foredrag herFeedback

Sidst opdateret

28.09.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Find vej