Spring til indhold

Liv i rummet - hvordan finder vi det?

Er der liv i rummet? Hvordan kan vi finde det? Og hvad betyder det for vores opfattelse af Jorden, når nye verdener åbner sig? Vær med, når Folkeuniversitetet i Tølløse, Brorfelde Astronomiske Vennekreds og Observatoriet i Brorfelde inviterer til foredrag og et kig til Danmarks største stjerneteleskop.
09.09.2020

Mennesket er i fuld gang med at undersøge verdner langt væk fra vores. En indsats, der kræver verdensomspændende resurser og ikke mindst viden, der går på tværs af fagområder. Jagten på liv i rummet kræver blandt andet et tæt samspil mellem biologi, kemi og fysik. Derudover opstår der etiske spørgsmål, når vi vender blikket væk fra vores egne verden.    

Professor ved Institut for Bioscience ved Århus Universitet, Kai Finster, tager os med på jagten efter liv i rummet og ser nærmere på både metoder og konsekvenser.

Program:

  • Velkomst
  • Foredrag
  • Kaffepause
  • Rundvisning i Discovery Dome og et kig til Danmarks største stjerneteleskop

Foredraget er det andet i en række på tre, der kan opleves uafhængigt af hinanden.

Oplev også:

Billetter

NB! Observatoriet i Brorfelde forbeholder sig retten til at ændre i programmet grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet

KØB BILLETTERFeedback

Sidst opdateret

23.03.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Find vej

Køb billetter her