Spring til indhold

Livets opståen på Jorden

Hvordan er livet på Jorden opstået? Og hvordan ved vi, hvad vi ved? Vær med, når Folkeuniversitetet i Tølløse, Brorfelde Astronomiske Vennekreds og Observatoriet i Brorfelde inviterer til foredrag og et kig til Danmarks største stjerneteleskop.
11.03.2020

Jorden vi står på, og de dybe lag under den, fortæller historien om de tidligste former for liv, og om de forhold der skabte det. Gigantiske omvæltninger i vores overflademiljø har efterladt mikroskopisk kemi, der vidner om store sandheder. Der tegner sig blandt andet et tæt samspil mellem livets udvikling og mængden af ilt i Jordens atmosfære.

Assisterende Professor ved Globe Instituttet på Københavns Universitet, Tais W. Dahl, tager os med på en spændende rejse til dengang livet opstod.

Program:

  • Velkomst
  • Foredrag
  • Kaffepause
  • Rundvisning i Discovery Dome og et kig til Danmarks største stjerneteleskop

Foredraget er det første af en række på tre, der kan opleves uafhængigt af hinanden.

Få tre foredrag for 300kr. og oplev også:

Billetter

KØB BILLETTER HER

Foredraget koster 125kr. Køb en kombibillet som udover "Livets opståen på Jorden" også indeholder "Liv i rummet - Hvordan finder vi det?" og "Liv i rummet - Er vi alene?". Spar 75kr! 

NB! Observatoriet i Brorfelde forbeholder sig retten til at ændre i programmet grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet

 Feedback

Sidst opdateret

04.02.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Find vej

Køb billetter her