Spring til indhold

(Aflyst) Lyset kommer

Kommer snart igen! Lys. Jordens rytme. Astronomernes vigtigste værktøj. I døgnet, hvor timen forsvinder, når vi stiller urene frem, skal vi opdage, udforske og mærke, hvad lys er og hvad det kan.
Kuppel med spektrum Joe Kniesek
28.02.2020
OBS! For at forebygge yderligere spredning af Corona, må vi desværre udskyde Lyset kommer. Alle der har købt billet vil automatisk få refunderet billetterne. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked, når vi igen kan tage på opdagelse på Observatoriet.
Tak for forståelsen! Mvh. alle os på Observatoriet

 

Hvad sker der, når lyset forsvinder, og I sidder alene og helt stille midt i Observatoriets bakkede landskab? Hvad kan I høre og mærke?

Hvad ved vi om lys og årets rytme? Få fortællingerne i det varme værksted. Hvad kan I se, når vi går på opdagelse med forskellige former for lys?
Og ikke mindst, hvad viser lyset os, når vi skuer ud i galaksen gennem et teleskop? (Er det overskyet, benytter vi os af et oppusteligt planetarium). Kom og vær med til en fantastisk stemningsfuld og sjov aften. 

VIGTIGT: Husk varmt tøj - hellere for meget end for lidt ;-) 

Billetter

Kommer snart!

Pris 85 kr. for voksne (18 år+) / 55 kr. for børn/unge (4-17 år)

Billetter kan købes online. Der er begrænset plads.

NB! Observatoriet i Brorfelde forbeholder sig retten til at ændre i programmet grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

Praktisk information

Igen: Husk varmt tøj! :-) 

Vi mødes i Værkstedet - den store røde bygning ved P-pladsen. Vi starter med lidt fortælling indendørs, før vi går op ad observatoriebakken og ud på området. 

Det er muligt at købe varme og kolde drikke og masser af rum-slik. Madpakker må gerne medbringes. Feedback

Sidst opdateret

12.03.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Find vej