Spring til indhold

Open by night - hver lørdag

Observatoriet by night er åbent hver lørdag kl. 21.00-24.00 fra den 27. juni - den 9. august. Nyd solnedgangen og få en guide til sommerstjernerne. FÅ BILLETTER.
27.06.2020

Vi nyder solnedgangen, tager teleskoperne frem og taler om udstyr og observation. I får en guide til den aktuelle stjernehimmel, og kuplerne er åbne. Her kan I opleve Danmarks største teleskop og udstillingen, Rundt om Månen. 

Billetter sælges online. Pga. stor interesse anbefaler vi, at I booker og køber jeres billetter online i god tid. Vi tager kun et begrænset antal gæster ind og vil bede jer om at ankomme i tidsrummet 20.45-21.10 ved Værkstedsbygningen ved P-pladsen. 

Vi tager kun et begrænset antal gæster ind og vil bede jer om at ankomme i tidsrummet 20.45-21.10 ved Værkstedsbygningen ved P-pladsen. 

Alt vejr er astro-vejr, men...

Er det roligt og klart vejr: Husk stadigvæk varmt tøj og gerne en klapstol eller liggeunderlag. Vi zoomer ind på himlen fra toppen af Observatoriebakken.

Er det regnfuldt og blæsende: Lad klapstolen blive hjemme. Vi tager jer med på tour de Observatoriet i mindre hold med egen guide. Her får I et lille stjernekiggerkursus, besøg i kuplerne (her ser I bl.a. Danmarks største teleskop) og kommer forbi nogle af Observatoriets udstillinger. 

Vi har et mindre kiosksalg med drikkevarer og søde sager, men madpakker er velkomne. Vi tager imod lige penge og MobilePay.  

Billetter

Open by night hver lørdag (27/6-9/8) kl. 21.00-24.00

Voksen (18 år+)/barn (4-17år): 125kr/gratis

Køb billet til Observatoriet by night her

 

Mere fra Observatoriet

Lær at se på stjerner (sidste torsdag i hver måned)Feedback

Sidst opdateret

09.07.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen