Det sker i bakkerne

Her kan du se vores kommende arrangementer. Husk, at vi har åbent hver søndag (fra den 5. marts - 17. december) mellem kl. 11.00-16.00. Vi glæder os til at se dig på Brorfelde Observatorium.
Raketdag
26.07.2017

Den 26. juli vil vi gå lidt tættere på den verden, der sørger for at observation af universet kan nå nye højder: raketterne! Hvad skal der til at sende en raket ud i resten af vores galakse?

Mælkevejen og galakser
29.07.2017

Kig op og du ser Mælkevejen – kig ned og du ser på Mælkevejen. Alt, hvad du ser med dit blotte øje er en del af galaksen Mælkevejen. Hvad er en galakse? Kan vi se andre galakser? Hvordan skabes en galakse? Og hvordan finder I frem til andre galakser?

Myrejagt i bakkerne
02.08.2017

Vi skal helt tæt på, når Brorfelde Observatorium i samspil med
Statens Naturhistoriske Museum byder indenfor til en dag, hvor vi kigger dybt ned i jorden efter et univers, der er overalt omkring os - nemlig myrens univers.

Lysene på himlen
05.08.2017

Besøg Brorfelde Observatorium og bliv klogere på alt fra iridium-glimt, Nordlys, ildkugler, vejrballoner, kunstige måner og alle de andre næsten uforklarlige lys på himlen.

Absalon på astronomisk tur til Brorfelde Observatorium
05.08.2017

Drømmer du om månefart og stjernejagt så er denne dag i Brorfeldes bakker lige noget for dig. Brorfelde Observatorium og Absalon inviterer hele familien med på tur til Observatoriet som ligger udenfor Holbæk.

Perseiderne og Stjerneregn
12.08.2017

Tag din familie og venner med, når vi ved Brorfelde Observatorium fejrer, at det atter igen er blevet tid til en aften fuld af stjerneskud. Hængekøjerne er klar til, at I kan nyde natten! Lyset er slukket! Vi kan næsten ikke vente på at nyde en stjerneregnsaften i jeres selskab!Feedback

Sidst opdateret

20.06.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk