Spring til indhold

Asteroiderne over os

Fra rolig klippe til blændende ildkugle. Vær med, når vi vender og drejer rummets ’sten’, hører fortællinger om asteroidejagt og observerer stjernehimlen. Vi anbefaler, at børn er +10 år, men alle er velkomne.
29.06.2019

Kom forbi den 29. juni kl. 21.00-01.00. Billetter koster 150kr. 

Køb billetter nu

Asteroidernes dag

Hvordan ser man forskel på meteoritter og almindelige sten? Hvordan får man øje på dem? Og hvilken betydning har de for os mennesker? I anledning af International Asteroidedag giver vi klippestykkerne i rummet (og deres rester på Jorden) en grundig gennemgang.

Hør spændende foredrag, rør ved de fascinerende meteoritter og gå på opdagelse i Observatoriets nye udstilling: Jagten på asteroider.

Vi åbner op til Danmarks største teleskop, Discovery, og er vejret med os, ser vi nærmere på himlen med det.

Mød de to astronomiske foreninger, der holder til på Observatoriet. De står klar med observationsudstyr og masser af viden. Der vil bl.a. være mulighed for at spotte Jupiter og Saturn.

Få varmen og køb en varm kop kaffe i Observator Gyldenkernes bolig nær kuplerne. Lune pandekager kan købes på toppen af bakken.

Køb billetter

Det med småt

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium - også i forbindelse med særarrangementer

Billetter kan enten købes i forsalg via billetlink eller i døren, så længe lager haves.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.Feedback

Sidst opdateret

26.06.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ