Spring til indhold

Astrokoncert med Trio Nebula

Oplev klassisk musik i enestående omgivelser, når Trio Nebula lader tonerne flyde i Observatoriets kikkerttårn. Den musikalske rejse ud i Universet bliver suppleret af video med professor og astrofysiker, Anja C. Andersen. 27/9 kl. 20-21.30. Dørene åbnes 19.30.
27.09.2019

Med støtte fra Musikverket i Sverige præsenterer trioen koncerten “Mirage in Space” på Observatoriet i Brorfelde 27/9 kl. 20-21.30.

Når der opstår temperaturforskelle tæt ved jordoverfalden opstår et optisk fænomen ”Mirage” eller bedre kendt som fatamorgana, hvilket har været inspirationen til projektet. Man ser noget, som i virkeligheden ikke er der. 

Komponisterne har givet deres bud på “Mirage in Space” og har skabt en spændende alsidig koncert. Astrofysiker Anja C. Andersen er med i form af spændende videopræsentationer og trioen fortæller samtidig om komponisternes tanker bag musikken og deres kompositioner. 

Musikken, komponisternes tanker bag musikken og videnskab skal komplementere hinanden i det kunstneriske udtryk og skabe en unik oplevelse, hvor den nye klassisk musiks udtryk, kommer til live i samspillet mellem videnskab og billeder/videoer fra rummet.

Dørene åbnes kl. 19.30 og billetprisen er 125kr. 

 KØB BILLETTER HER!

Om Trio Nebula

Trio Nebula består af blokfløjtenist, Monica Schmidt Andersen (DK), saxofonist Els van der Weij (NL) og percussionist Mervyn Groot (NL). Trio blev dannet i 2010 og arbejder med at fortolke og formidle ny klassisk musik til et bredt publikum.Feedback

Sidst opdateret

13.09.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ