Spring til indhold

FULDMÅNEAFTEN PÅ OBSERVATORIET

Tag med, når fuldmånen viser sig over bakkerne. Pak dig ind i en sovepose, slå lyttebøfferne ud og bliv klogere på månefacts og månemyter den 30. juni kl. 21-01. PRØV OGSÅ VORES NYHED: "HIMLEN OG PÅ HOVEDET I SENG".
30.06.2018

Måneviden og vilde fortællinger

I fuldmånens skær bliver skyggerne lange, natten bliver lys og tankerne får frit spil. Til fuldmåneaften på toppen af Brorfelde bakke, blandt Observatoriets kupler, går vi på opdagelse i månemyter, -fortællinger og -fakta. Vi lærer om Månens byggesten og menneskets utrolige måne-missioner.

▶ Mød historiefortælleren, Aske Ebbesen, som leverer månemyter og sprudlende fortællinger.
 
▶ Mød Observatoriets egen underviser og astrofysiker, Lars Occhionero, som gør os klogere på månefacts og menneskets rejser til månen.

Er vejret til det, går vi på opdagelse på nattehimlen. Nyd det hele fra en af vores hængekøjer eller medbring selv liggeunderlag, klapstol e.lign. Eller måske er det dig, der står først i køen til teleskoperne?

Er det overskyet søger vi indendørs og viser jer stjernehimlen på væggen af vores største kuppel.  

På dagen vil I også kunne møde de to foreninger, Brorfelde Astronomiske Vennekreds og Københavns Astronomiske Forening, som er klar til at hjælpe med deres astronomiske viden.

I kan købe lune pandekager, kaffe, the, kakao og sodavand på Observatoriet. I er også meget velkomne til selv at medbringe en madkurv til aftentimerne. Eller til at forudbestille en sandwich samme sted som I køber billetter (Obs: forudbestilling lukkes 48 timer før arrangementet).

 

NYHED: "HIMLEN OG PÅ HOVEDET I SENG"

Slå til nu og gør oplevelsen endnu større. Som noget helt nyt, kan I gå omkuld i den gamle forskerby, omgivet af mørket og stjernerne. Med en seng på en af vores sovesale kan I gå direkte til køjs efter aftenens arrangement i ægte lejrskolestemning. 

Obs. Overnatning i en sovesal betyder, at I sover i køjesenge i rum med andre gæster. Der er 16 senge i hver sovesal. Al ophold er på eget ansvar, og der er ikke opsyn på sovesalene.

INTROTILBUD: 495kr. for aftenevent og overnatning

Læs mere om overnatning på Observatoriet her 

BILLETINFORMATION

Entré: voksne/børn: 175/125 kr.
Børnebillet gælder aldersgruppen 4-17 år
Voksenbillet gælder aldersgruppen 18+ år
Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.
Event med overnatning, introtilbud: 495 kr. 
Billetter købes i forsalg - så længe lager haves.

Køb billetter her


NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

HUSK: Varmt tøj, tæppe, liggeunderlag e.lign.Feedback

Sidst opdateret

28.05.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen