Har du jord i hovedet? - Geologiens Dage

Grav dig ned i en virtuel sandkasse, gå på opdagelse med en geo-app og lær om geologisk fortid og istid, når Brorfelde Observatorium fejrer geologien til ”Geologiens Dage” den 17. og 18. september.
17.09.2016

Værkstedsbygningen er åben for alverdens geoaktiviteter fra kl. 11.00-16.00 begge dage. Lav dit eget meteorkrater, skab din egen vulkan eller design en gletsjer. Finkæm området for stentyper, flæk stenene og afdæk deres hemmeligheder under stereolup.Gå på opdagelse i de sjællandske alper ved Brorfelde Observatorium med en geo-app og hør om den sidste istid i Midt- og Nordvestsjælland.

Den virtuelle sandkasse – du skaber landskabet

Som noget helt nyt har Brorfelde udviklet en virtuel sandkasse. Den fungerer på mange måder som en almindelig sandkasse og allievel ikke helt. Sandkassen har fået tilføjet et digitalt topografisk kort, der måler og viser højdeforskelle, når du former sandet med dine hænder. Du kan prøve den til Geologiens Dage i denne weekend!

Praktisk information

Entré: voksne/børn: 80/50

•Børnebillet gælder aldersgruppen 4-17 år
•Voksenbillet gælder aldersgruppen 18+ år

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

Billetter kan enten købes i forsalg via nedenstående link eller i døren, så længe lager haves.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke. For mere info vedrørende betingelser og køb af billetter, klik her!

Køb dine billetter her!

Brorfelde Observatorium afholder Geologiens Dage i samarbejde med Naturpark Åmosen og Geopark Odsherred. Det betyder, at en købt billet til et arrangement ved Brorfelde Observatorium den 17. eller 18. september, giver adgang til Geologiens Dage-arrangementer ved Naturpark Åmosen eller Geopark Odsherred og vice versa. 

Hold øje med tider for arrangementer ved Naturpark Åmosen her eller Geopark Odsherred her.Feedback

Sidst opdateret

20.02.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk