Juleåbent på Brorfelde

Tag familien med og kom forbi observatoriet til en (h)videnskabelig jul, når vi holder juleåbent i december med masser af aktiviteter og julehygge. Vi holder juleåbent i weekenderne 3.-4. dec., 10.-11. dec. og 17.-18. dec. Alle dage er fra kl. 11.00 - 16.00.
03.12.2016

Stjernesjov og (h)videnskab

Deltag i de mange forskellige aktiviteter i Værkstedet. Skab dit eget stjernekort, lav meteorkratere eller byg julemandens rumstation - der står præmier på spil for den bedste rumstation! Prøv kræfter med istid og landskabsdannelse i vores nye virtuelle sandkasse, hvor du er gletsjeren! Hjælp Thomas Gyldenkerne i ’Brorfelde Spillet’, når han skal finde alle de reservedele han mangler, så han kan reparere Schmidt-kameraet. Deltag i ’astro-jagten’ – find alle planeterne og modtag en præmie.

Gå på opdagelse i det naturskønne område, se udstillingen i hovedbygningen og udforsk kuplerne på toppen af bakken. Her kan du blandt andet opleve det otte tons tunge Schmidt-kamera!

Tag med på en rundvisning og få historien om Brorfelde Observatorium. Find ud af hvorfor området har så mange hække, bliv klogere på fredet nattemørke og hør hvad Lambrusco har med stjernekig at gøre. 

Vi holder juleåbent i weekenderne 3.-4. dec., 10.-11. dec. og 17.-18. dec. Alle dage er fra kl. 11.00 - 16.00.

Program for dagen

Kl. 11.00 - 16.00 Åbent for aktiviteter i Værkstedet

Kl. 11.00 - 16.00 Åbent for udstillingen i Hovedbygningen

Kl. 14.00 - 15.00 Rundvisning på observatoriet

Kl. 16.00 Tak for i dag - vi ses igen!

BILLETTER

Entré: 80 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

Billetter kan enten købes i forsalg via nedenstående link eller i døren (kiosken i Værkstedet (nr.3), så længe lager haves.

Køb billet her!


NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke. Se mere her!Feedback

Sidst opdateret

20.02.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk