Spring til indhold

Man on the Moon

20. juli 1969 satte mennesket fod på Månen for allerførste gang. Vi fejrer 50-året og zoomer ind på vores kære ven. Vær med til VIP foredrag med Michael Linden-Vørnle, der fortæller om Nasas Apollo projekt og rumkapløbet eller grib fat i kikkerterne og se nærmere på Månen til vores store aftenevent. Eller begge dele!
20.07.2019

Billetter til VIP-foredrag og event kan købes hver for sig eller som kombi-billet. Køb nu

18.30-20.30 VIP-foredrag (kun 50 pladser!) UDSOLGT

21.00-01.00 Udendørs event  

VIP-foredrag v. Michael Linden-Vørnle kl. 18.30-20.30

I 1969 satte mennesket for første gang nogensinde fod på Månen. Det skete i rammen af NASAs Apollo-projekt, der var en enorm videnskabelig og teknologisk kraftpræstation. I foredraget vil Michael Linden-Vørnle, astrofysiker ved DTU Space, fortælle om rumkapløbet, Apollo-projektet og den første bemandede månelanding.

Foredraget (finder sted i Multisalen i Hovedbygningen) er UDSOLGT

Man on the Moon kl. 21.00-01.00

"One small step for man - one giant leap for mankind."  Neil Armstrong sagde de verdenskendte ord, da han som det første menneske nogensinde, satte fod på Månen. 50 år efter fejrer vi det store spring for menneskeheden. 

  • Hør fortællingen om den spændende mission og om, hvad Månen betyder for os mennesker. Zoom ind på vores kære ven gennem håndkikkerter og teleskoper. 
  • Gå også på opdagelse i Observatoriets nye udstilling: Jagten på asteroider og oplev Danmarks største teleskop, Discovery. Er vejret med os, kigger vi i det.
  • Mød de to astronomiske foreninger, der holder til på Observatoriet. De står klar med observationsudstyr og masser af viden. Der vil bl.a. være mulighed for at spotte planeter og forhåbentlig Mælkevejen, hvis vejret er til det.

  • Få varmen og køb en varm kop kaffe i Observator Gyldenkernes bolig nær kuplerne. Lune pandekager kan købes på toppen af bakken.

Udendørsarrangementet koster 150kr. DER ER PLADSER ENDNU

Køb billetterne nu

 

Det med småt

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium - også i forbindelse med særarrangementer

Billetter kan enten købes i forsalg via billetlink eller i døren, så længe lager haves.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.
Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

  Feedback

Sidst opdateret

13.07.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ