Spring til indhold

Man on the Moon

20. juli 1969 satte mennesket fod på Månen for allerførste gang. Vi fejrer 50-året og zoomer ind på vores kære ven. Vær med til VIP foredrag med Michael Linden-Vørnle, der fortæller om Nasas Apollo projekt og rumkapløbet eller grip fat i kikkerterne og se nærmere på Månen til vores store aftenevent. Eller begge dele!
20.07.2019

Billetter til VIP-foredrag og event kan købes hver for sig eller som kombi-billet. Køb nu og få early bird rabat

18.30-20.30 VIP-foredrag (kun 50 pladser!)

21.00-01.00 Udendørs event 

 

VIP-foredrag v. Michael Linden-Vørnle kl. 18.30-20.30

I 1969 satte mennesket for første gang nogensinde fod på Månen. Det skete i rammen af NASAs Apollo-projekt, der var en enorm videnskabelig og teknologisk kraftpræstation. I foredraget vil Michael Linden-Vørnle, der er astrofysiker ved DTU Space, fortælle om rumkapløbet, Apollo-projektet og den første bemandede månelanding. Michael vil både fortælle om de udfordringer, der skulle ryddes af vejen, og om de resultater, der kom ud af projektet. Endelig kaster vi et blik ind i fremtiden med et bud på, hvornår der igen kommer mennesker på Månen.

Foredraget koster 50kr. og finder sted i Multisalen i Hovedbygningen. Der er begrænsede pladser.

 

Man on the Moon kl. 21.00-01.00

"One small step for man - one giant leap for mankind."  Neil Armstrong sagde de verdenskendte ord, da han som det første menneske nogensinde, satte fod på Månen. 50 år efter fejrer vi det store spring for menneskeheden. 

  • Hør fortælling om den spændende mission og om, hvad Månen betyder for os mennesker. Zoom ind på vores kære ven gennem håndkikkerter og teleskoper. 
  • Gå også på opdagelse i Observatoriets nye udstilling: Jagten på asteroider og oplev Danmarks største teleskop, Discovery. Er vejret med os, kigger vi i det.
  • Mød de to astronomiske foreninger, der holder til på Observatoriet. De står klar med observationsudstyr og masser af viden. 
  • Få varmen og få stillet sulten i Observator Gyldenkernes bolig nær kuplerne.
  • Gå på opdagelse i Observatoriets nye udstilling: Jagten på asteroider og oplev Danmarks største teleskop, Discovery. Er vejret med os, ser vi nærmere på himlen igennem det.

  • Mød de to astronomiske foreninger, der holder til på Observatoriet. De står klar med observationsudstyr og masser af viden. Der vil bl.a. være mulighed for at spotte Jupiter, Saturn og forhåbentlig Mælkevejen.   

  • Få varmen og få stillet sulten i Observator Gyldenkernes bolig nær kuplerne.

Udendørsarrangementet koster 120kr. (uden early bird rabat: 150kr) og finder sted i Multisalen i Hovedbygningen.

Køb billetterne nu og få early bird rabatten med. Spar 30 kr. per billet!

 

Det med småt

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium - også i forbindelse med særarrangementer

Billetter kan enten købes i forsalg via billetlink eller i døren, så længe lager haves.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.
Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.

  Feedback

Sidst opdateret

15.05.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ