Spring til indhold

Mørket kommer

60 magiske minutter. Når urene skal stilles om til vintertid natten mellem den 26. og 27. oktober, får vi en time foræret. På Observatoriet fejrer vi mørket og går på opdagelse i det og lader magien sprede sig til en hel aften fuld af mystik, myter, stjerner og mørke kl. 18-22 lørdag d. 26/10.
26.10.2019

Når mørket kommer, træder stjernerne frem. Vi nyder synet sidst på aftenen og hører de spændende stjernemyter.

Inden da, skal I høre om, hvad mørket betyder for os mennesker, om utryghed og folketro. Vi dykker også ned i videnskaben og fortæller om Jordens rotation, årstider og lysforurening.

Vi går ud i det gamle istidslandskab på Observatoriet, mens mørket falder på og mærker, hvordan mørket sniger sig ind på os. I små grupper bliver I forladt (i sikker afstand). Det er en magisk oplevelse, når vi er stille og naturens lyde tager over.

Køb en lun pandekage eller medbring en madpakke. Er det dårligt vejr, vises den aktuelle stjernehimmel indendørs i vores planetarium.

Voksne (18 år+): 150 kr.

Børn: (4-17 år)125 kr.

Køb billetter online her

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.    Feedback

Sidst opdateret

03.10.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ