Spring til indhold

Når du ser et stjerneskud

Oplev en regn af stjerneskud over Brorfelde Observatorium d. 14. december fra kl. 19-22, når meteorregnen Geminiderne passerer. Stjerneskud er nemlig meteorstorme, der opstår når Jordens atmosfære støder ind i rester fra kometer eller i sjældne tilfælde asteroider.
14.12.2018

Kom til en stemningsfuld aften med stjerneskudsfortællinger og viden. På aftenen kan I også møde de to astronomiske foreninger, Københavns Astronomiske Forening og Brorfelde Astronomiske Vennekreds, der vil tage jer med ud i galaksen med fremvisninger og fortællinger, mens vi byder på en skål varm aspargessuppe (inkluderet i billetten) og sælger drikkevarer til fornuftige priser.

Vi krydser fingre for et stjerneklart vejr, så vi kan se de op mod 120 stjerneskud i timen, men har selvfølgelig også en plan B klar, hvis skyerne skulle vise sig.

Vi ser frem til en skøn vinternat sammen med jer.

Anbefalet alder: 10+ år

PRIS
125 kr. for børn
175 kr. for voksne

KØB BILLETTER HER!

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

HUSK:
-Meget varmt og praktisk tøj
-Evt. et tæppe og et liggeunderlag
-Hunde er velkomne, så længe de er i snor
-Det er tilladt selv at medbringe madFeedback

Sidst opdateret

11.12.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen