Naturens Nat

Vær med den 11. september kl. 18.30-23.00, når vi går på opdagelse i naturen ved Brorfelde Observatorium efter mørkets frembrud. Hvad har mørket af betydning for dyrene, naturen og os mennesker? Det bliver en tur ind i Danmarks eneste fredede mørke.
11.09.2016

Kom forbi til Naturens Nat den 11. september kl. 18.30-23.00 og gå opdagelse ved et af de mørkeste steder på Sjælland, hvor mørket er fredet ved Danmarks sidste professionelle observatorium på dansk jord. Her kikker vi nærmere på det liv, der kommer frem, når skumringen og mørket har lagt sig over landet. 

Vi vil forsøge at lokke nattens insekter frem, og vi vil gå på udkik efter andre af mørkets væsner, såsom flagermusene, der kommer frem i natten. 
Dertil vil vi snakke om, hvad mørket har af betydning for os mennesker - både som væsen, men også hvordan vi har brugt mørket inden for astronomien. 
Til sidst vil vi runde af med en stjernetime, hvor stiller kikkerter op og vender blikket mod himlen. Vi ser frem til en hyggelig nat i jeres selskab.

Praktisk information

Entré: voksne/børn: 80/50

•Børnebillet gælder aldersgruppen 4-17 år
•Voksenbillet gælder aldersgruppen 18+ år

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

Billetter kan enten købes i forsalg via nedenstående link eller i døren, så længe lager haves.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke. For mere info vedrørende betingelser og køb af billetter, klik her!

Find dine billetter her!Feedback

Sidst opdateret

20.02.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk