Særudstilling med astrofotos hver søndag

Brorfelde Observatorium stiller skarpt på observation og fotografering, og byder indenfor til en særudstilling, der har fokus på astrofotos.
17.12.2017

Kom og se de fascinerende astrofotos!

Vi åbner op for en særudstilling med billeder af stjernehobe, stjernetåger, galakser og satellitbilleder af Jorden. Alle nysgerrige astrosjæle bør tage en tur forbi Brorfelde Observatorium for at se denne særudstilling! Her bliver du samtidig klogere på fotografering af nattehimlen og vores egen lille jordklode.

Udstillingen åbner i anledningen af, at Danmarks største stjerne-kamera, Schmidt- teleskopet, nu er færdigrenoveret og står klar til igen at kunne fotografere og dokumentere nattehimlen. Det første billede er allerede taget med det otte tons tunge stjerneteleskop, og besøgende gæster vil kunne opleve dette billede, samt flere billeder taget af entusiaster og astronomer med forskellige teleskoper.

Alle har mulighed for at se billeder fra rummet, og blive indført i den menneskelige indvirkning på vores blå planet – og se hvorledes vi har sat vores menneskelige aftryk på dens overflade.

Udstillingen dykker også ned i rumfartens betydning for vores hverdagsliv og zoomer ind på de opfindelser som vi alle benytter flittigt i dagligdagen, og som har været med til at forme det moderne liv.

Fotoudstillingen er for børn og voksne i alle aldre og kan opleves hver søndag fra kl. 11-16.

Entre:
Voksen (18 år+) 80 kr.
Barn* (4 -17 år) 50 kr.

*Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium - også i forbindelse med særarrangementer.Feedback

Sidst opdateret

05.12.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk