Valentinsaften på Brorfelde – Et stjernematch

Tag din udkårne i hånden og besøg Brorfelde Observatorium til en romantisk valentinsaften under stjerneskær og måneskin. Kryb tæt sammen i nattemørket og lad jer forføre af astronomiske kærlighedshistorier og intimt stjernekiggeri.
14.02.2016

Som noget ganske særligt – og helt unikt – inviterer Brorfelde Observatorium til et eksklusivt Valentins-arrangement søndag den 14. februar. Forkæl syns- og smagssanserne med bobler og lækker chokolade som I kan nyde under nattehimmelen. Forsvind ind i astronomiske kærlighedshistorier og glem tid og sted – mens I kredser om hinanden og stjernehimlen kredser om jer – og lad nattemørket og stilheden skabe plads til at romantikken kan blomstre.

Valentinsaften på Brorfelde Observatorium er tre timers stjerneaften med kærlighedshistorier om stjernebilleder og nattehimlen, stjernekig med stjernekikkert og forkælelse med en romantisk stjernekiggerkurv der indeholder bobler og chokolade.

Billet til arrangementet koster 300 kr. og giver adgang for to personer (stjernekiggerkurv er inkl. i prisen). Der er et meget begrænset antal billetter til salg!

Køb din billet her

(Der tages forbehold for ændringer i programmet grundet vejrforhold eller andet)

Hold øje med siden her eller følg med på Facebook for de seneste nyheder i forbindelse med arrangementet.Feedback

Sidst opdateret

20.02.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk