Spring til indhold

Vi er VILDE med… AT KIGGE

Oplev observatoriet i børnehøjde i sommerferien. Hver onsdag dykker vi ned i Jordens hemmeligheder og naturens mysterier. Vi flyver højt til raketværksted og zoomer ind på det store Univers. Hver onsdag – sit tema. Altid kl. 11-16.
24.07.2019

Denne onsdag nørder vi teleskoper og andet udstyr, som kan få os tættere stjernerne. Tag dit eget teleskop eller fuglekikkert med (vi har også lidt udstyr) og få tips og tricks til at bruge det. Lær bl.a. hvordan du tager billeder af det du ser med din mobiltelefon. Hør om kikkertens seje udvikling og lær at indstille et teleskop. Vi går på rundvisning i børnehøjde og tager udstyr med ud i naturen, så vi kan lære at tage billeder med det. Det kan I selvfølgelig bruge, når I zoomer ind på stjernehimlen derhjemme.

Kom når I har lyst mellem kl. 11 og 16, men vil I have alle aktiviteter med, er det bedst at dukke op fra start :-) 

Arrangementet er primært for børnefamilier med børn op til 12 år.

 

BILLETTER:

Voksne (18år+): 80kr.

Børn (4-17år): 50kr.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

KØB BILLETTER HER

Billetter kan enten købes i forsalg via billetlink eller i døren, så længe lager haves.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.Feedback

Sidst opdateret

06.06.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ