Spring til indhold

Vi er VILDE med… BAKKERNE

Oplev observatoriet i børnehøjde i sommerferien. Hver onsdag dykker vi ned i Jordens hemmeligheder og naturens mysterier. Hver onsdag – sit tema. Altid kl. 11-16.
31.07.2019

Vær med til geo-nørderi. Vi går på stenjagt i dødislandskabet omkring Observatoriet, og bagefter gælder det om at finde musklerne frem, når vi flækker vores fund og dykker ind i hver en sten for at finde deres fortællinger. Vi kikker på nogle helt særlige plader af sten i mikroskoper og lærer, hvordan vi kan se deres historie udfolde sig på den mest fabelagtige måde! Mød vores geolog Marie Riis og tag gerne sten med, som du ikke helt kender historien bag, så tager vi et kik på dem.

Kom når I har lyst mellem kl. 11 og 16.

Arrangementet er primært for børnefamilier med børn op til 12 år.

 

BILLETTER:

Voksne (18år+): 80kr.

Børn (4-17år): 50kr.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

KØB BILLETTER HER

Billetter kan enten købes i forsalg via billetlink eller i døren, så længe lager haves.

Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet til hvert enkelt arrangement, grundet vejrforhold eller andet.

Vigtigt! Brorfelde Observatorium bytter eller refunderer ikke købte billetter. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter refunderes ikke.Feedback

Sidst opdateret

06.06.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

Køb billetter her

FIND VEJ