Spring til indhold

WEEKENDÅBENT D. 16. OG 17. NOVEMBER

På Observatoriet får du øje på at se. Kig ned i geologien, kig rundt på klima og natur og kig op - og zoom ind på en verden langt borte. Til weekendåbent kan du gå med på rundvisning i den gamle forskerby og gå på opdagelse i udstillingerne.
16.11.2019

Hver weekend hele året igennem åbner Observatoriet dørene kl. 13.00-16.00.

RUNDVISNING KL. 13.15

Lørdag og søndag kan du tage med tilbage til 50'erne og 60'erne, hvor Observatoriet var en anerkendt forskerby, der bl.a. byggede kikkerter til hele verden. Vi fortæller historierne, hemmelighederne og de arkitektoniske fakta, når vi går på rundvisning kl. 13.15. Rundvisningen slutter på toppen blandt Observatoriets kupler, hvor I er velkomne til at udforske området, lægge jer i en hængekøje og kigge op eller spise jeres medbragte madpakke.

Rundvisningen er ikke obligatorisk, men det er ikke muligt at opholde sig i Værkstedsbygningen imens. Hvis ikke I vil med rundt sammen med os, er I velkommen til at opholde jer i Hovedbygningen og gå på opdagelse på egen hånd.

Fra den 9. februar 2019 kan I også opleve den splinternye udstilling "Jagten på asteroiderne". 

ENTRÉ

Købes i døren ved Værkstedsbygningen ved p-pladsen. (Døren til værkstedet låses under rundvisning)

Pris:

80 kroner per voksen (18 år +)

50 kroner per barn (4-17 år)

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Observatoriet.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.Feedback

Sidst opdateret

23.09.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

FIND VEJ