Spring til indhold

WEEKENDÅBENT

På Observatoriet får du øje på at se. Kig ned i geologien, kig rundt på klima og natur og kig op - og zoom ind på en verden langt borte. Til weekendåbent får du videnskabelige værkstedsaktiviteter og rundvisning i den gamle forskerby.
25.11.2018

Hver weekend hele året igennem åbner Observatoriet dørene til videnskabeligt værksted og et stemningsfuldt tilbageblik til en tid, hvor astronomer boede med deres familier langt ude i mørket.

VIDENSKAB I VÆRKSTEDET 

I Værkstedsbygningen (v. p-pladsen) kan du slippe nysgerrigheden løs og blive klogere på geologi, biologi og astronomi. Kig ned i geologien og få øje på spor af istidslandskabet, som du står på. Kig rundt og se, hvordan klima og natur skaber vores Jord. Og kig op - og lær at zoome ind på en verden langt borte. 

Aktiviteterne i værkstedet skifter løbende og er primært målrettet børn i alderen 7-13 år. 

RUNDVISNING KL. 12.00 OG 14.30

Hver dag kan du tage med tilbage til 50'erne og 60'erne, hvor Observatoriet var en anerkendt forskerby, der bl.a. byggede kikkerter til hele verden. Vi fortæller historierne, hemmelighederne og de arkitektoniske fakta, når vi går på rundvisning kl. 12.00 og kl. 14.30. 

 

ENTRÉ

Købes i døren, Værkstedsbygningen ved p-pladsen.

Pris:

80 kroner per voksen (18år+)

50 kroner per barn (4-17år)

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Observatoriet.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

 Feedback

Sidst opdateret

10.11.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

FIND VEJ