Spring til indhold

WEEKENDÅBENT - OBS! I DAG MED RAKETVÆRKSTED

Kender I Kille og Kalle? De elsker at gå på udforskning i rummet! I anledning af Holbæk Kommunes Kille Dage, får 5-årige gratis entré, og alle andre kommer ind til 50 kr. Både store og små kan være med, når Observatoriet laver raketværksted.
07.10.2018

Hver weekend hele året igennem åbner Observatoriet dørene til videnskabeligt værksted og et stemningsfuldt tilbageblik til en tid, hvor astronomer boede med deres familier langt ude i mørket.

I dag får 5-årige gratis entré i anledning af Holbæk Kommunes Kille Kalle dage. Alle andre kommer ind til kun 50 kr.

VIDENSKAB I VÆRKSTEDET 

I Værkstedsbygningen (v. p-pladsen) kan du slippe nysgerrigheden løs og blive klogere på geologi, biologi og astronomi. Som noget særligt, laver vi i dag raketværksted og bygger vores egne raketter, som alle får mulighed for at fyre af med lufttryk. Hvem kommer længst? 
Aktiviteterne er tilrettelagt så børn ned til 5 års alderen kan blive klogere på universet og selv få fingrene i raketbyggeri.

Holbæk KomKille Kalle dage, et tiltag der handler om, at få flere børn til at blive nysgerrige på kultur. 

ENTRÉ

Købes i døren, Værkstedsbygningen ved p-pladsen.

I dag gratis entré for 5-årige. Alle andre nedsat entrépris: 50 kr. 

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Observatoriet.

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.Feedback

Sidst opdateret

10.09.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen

FIND VEJ