Spring til indhold

Weekendåbent: Kære klode

Observatoriet holder åbent hver weekend fra 11-16. På lørdag og søndag rejser vi tilbage til begyndelsen og bliver klogere på vores kære klode og det første liv.
16.06.2018

ÅBENT HVER WEEKEND 11-16

Til weekendåbent på Observatoriet kan du gå på opdagelse i vores udstillinger. Få en fornemmelse af, hvordan det var at bo i en forskerby, hvor der altid blev arbejdet efter mørkets frembrud. Bliv klogere på rummissioner gennem tiden og se, hvordan rumteknologi bliver brugt i vores hverdag.

Vidste du fx, at NASA udviklede det stødabsorberende materiale, som vi kender fra joggingsko sammen med en skofabrikant? Således gik Neil Armstrong på Månen i 1969 med verdens første støvle med stødabsorberende materiale.

Tag også med på rundtur, og hør vores astronomiske guider fortælle om Observatoriets mysterier, bemærk detaljerne i de arkitekttegnede bygninger og få en fornemmelse af livet som astronom på toppen af bakken, omgivet af fire flotte kupler, hvoraf den ene indeholder Danmarks største stjerneteleskop. 

Hver weekend dykker vi ned i et tema, som I kan blive klogere på i vores Værkstedsbygning (ved P-pladsen).  

 

TAG MED TILBAGE TIL BEGYNDELSEN

Denne weekend lærer vi om dengang lagene blev lagt og det første liv begyndte at spire. Bliv klogere på vores kære klode, dinosaurerne, plantelivet og meget mere. I værkstedet laver vi sjove aktiviteter, og her finder du også vores udstilling om rumfartshistorie. Du finder et detaljeret program ved indgangen (bygningen ved p-pladsen).

Rundvisningen er altid kl. 12.00 

 

BILLETTER OG PRAKTISK INFO

Entré: 80 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

Billetter købes i døren (Værkstedet nr. 3 ved siden af parkeringspladsen), så længe lager haves.Feedback

Sidst opdateret

15.05.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen