Spring til indhold

OVERNAT PÅ OBSERVATORIET

Skal du til aftenarrangement på Observatoriet i løbet af sommeren? Så gør oplevelsen endnu større, og gå omkuld i den gamle forskerby, omgivet af mørket og stjernerne. Læs mere om vores nyhed: "Himlen og på hovedet i seng"

HYGGE PÅ SOVESAL

"Himlen og på hovedet i seng" er et splinternyt tiltag. Med en seng på en af vores sovesale kan I gå direkte til køjs efter aftenens arrangement. I bedste lejrskolestil inviterer vi indenfor i vores gennemrenoverede Hovedbygning og tilbyder overnatning i et meget begrænset omfang.
Vær opmærksom på, at overnatning i en sovesal betyder, at I sover i køjesenge i rum med andre gæster. Der er 16 senge i hver sovesal. Al ophold er på eget ansvar, og der er ikke opsyn på sovesalene.

Vi afprøver overnatning i forbindelse med aftenarrangementer henover sommeren. Skal I være de første? I får selvfølgelig en særlig intro-pris.

PRIS

Overnatninger er pt KUN muligt i forbindelse med aftenarrangementer. INTROTILBUD for både entré til arrangement + overnatning: 495kr.

OBS! Alle opgjorte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne.

PRAKTISK INFORMATION 

CHECK-IN

To timer før arrangementets start og et kvarter frem. i Værkstedsbygningen - den første bygning ved P-pladsen. I får en nøglebrik med nummer på, som også er nummeret på jeres seng på sovesalen.

ADGANG AFTEN/NAT

Hoveddøren vil være låst hele natten, men jeres nøglebrik giver adgang hertil. Alle nøglebrikker slettes efter afgang.

MAD OG MORGENMAD

Der serveres ikke morgenmad, men I er velkommen til selv at medbringe mad/drikke og nyde dette i Spisesalen I Hovedbygningen. Der er et køleskab i køkkenet i Spisesalen. Mad er ikke tilladt i sovesalene.

CHECK-OUT

Bygningen skal senest forlades kl. 10.00.
Al sengelinned samt håndklæder skal afleveres som anvist ved ankomst. Tag skrald med ned fra sovesalene og efterlad salen som du ønsker at finde den. Aflever nøglebrikkerne igennem brevsprækken i Værkstedsbygningen (Første bygning ved P-pladsen).

Køb billet til "Himlen og på hovedet i seng" (event+en seng på sovesal)

Feedback

Sidst opdateret

04.07.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen