Spring til indhold

Tættere på stjernerne

Langt væk fra lys, støv og røg, i Danmarks eneste fredede nattemørke, lærer I at se på stjerner. OBS: Kun efter mørkets frembrud.

I får et grundigt introduktionskursus i stjernehimlen og i, hvordan man observerer med og uden udstyr. Efter kurset fortsætter vi udendørs og lægger nakken tilbage og øjet mod kikkerter og teleskoper. Er det overskyet på dagen, sørger vi for at stjernehimlen kommer til jer i vores oppustelige planetarium.

PRISER
Prisen for en rundvisning er 1.000 kroner + 50 kr. per deltagende person + evt. særåbningstillæg + evt. ekstra guide ved +30 personer.

Børn til og med 3 år kommer gratis med.

Ønskes en rundvisning uden for normal arbejdstid (8.00-16.00); I weekender, om aftenen (efter kl. 16.00) eller i forbindelse med helligdage, tillægges der et særåbningstillæg på 500 kr.

Ved mere end 30 personer tillægges der et gebyr på 750 kr. da dette kræver en ekstra guide til formidling.

Bemærk, at en rundvisning skal bookes mindst 30 dage før den ønskede dato for rundvisningen.

OBS! Der er et aflysningsgebyr på 1.000 kroner,
hvis man aflyser mindre end 5 hverdage før afholdelse af rundvisningen.


LÅN AF LOKALE
Der kan benyttes lokaler til bespisning eller kortvarigt ophold i forbindelse med en rundvisning. Lokalet kan kun lånes for én time.

Prisen for lån af lokale er 1.000 kr. for en time. 

Vedrørende lån af lokale gælder at der er selvbetjening, og at låner selv sørger for at medbringe service, mad, drikke, mm. Ligeledes skal låner selv feje gulve, afvaske borde/stole og rydde op efter sig.

OBS! Alle nævnte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne.

BOOK NU (Senest 30 dage før)

 

Når du booker
Vi behandler dine oplysninger med respekt. Læs mere om Holbæk Kommunes behandling af personoplysninger her: https://holbaek.dk/om-kommunen/databeskyttelse/Feedback

Sidst opdateret

16.06.2021

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen