Spring til indhold

Ud af huset - Karlsvognen

Lad stjernerne komme til jer. Observatoriets mobile formidlingsvogn, Karlsvognen, rummer en hel stjernehimmel og bl.a. et forløb om solsystemet, hvor vi opstiller en planetsti ude hos jer.

Det er meget individuelt hvor længe et forløb varer. Startprisen er 1.500 kr. + transport + evt. timetillæg. Ønsker I Karlsvognen udenfor normal arbejdstid (08.00-16.00); Det vil sige i weekender, om aftenen (efter kl. 16.00) eller i forbindelse med helligdage, er der et særtillæg på 500 kr.

Startpris 1.500 kr.
Transport 4 kr. pr kørt km.
Timetillæg 650 kr. pr påbegyndt time
Særtillæg 500 kr.
Ekstra guide (30+ pers.) 650 kr. pr. påbegyndt time

Priser på materialer til formidling kan variere fra arrangement til arrangement, hvorfor denne pris fastsættes ift. den ønskede opsætning og efter aftale. Ligeledes kan særarrangementer have et andet prissætningforhold. Kontakt os og lad os sammensætte et forløb efter jeres behov.

Vedr. transport til og fra destinationen gælder, at Brorfelde Observatorium altid bestemmer ruten ud fra praktiske omstændigheder, som passer ind i den pågældende undervisers tidsplan. Startpunktet for ruten udspringer altid fra Brorfelde Observatorium - medmindre andet er aftalt. 

Andre udgifter forbundet med transport (eks. bro- eller færgeafgift) er ikke en del af ovenstående priser, og skal derudover medregnes i pristilbud.

OBS! Alle opgjorte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne.

Når du booker
Vi behandler dine oplysninger med respekt. Læs mere om Holbæk Kommunes behandling af personoplysninger her: https://holbaek.dk/om-kommunen/databeskyttelse/

Book Karlsvognen ud af huset ved at kontakte os direkte Feedback

Sidst opdateret

07.09.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen