Spring til indhold

Brorfelde får ny lederstjerne

Den 3. marts starter den nye leder af Brorfelde, Julie K. L. Bouchet. Julie skal opbygge og drive det kommende formidlings- og oplevelsescenter Brorfelde Observatorium.
Julie K.L. Bouchet
27.02.2014

Motivationen er i top, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Det er ganske enkelt en professionel drøm at arbejde med det store potentiale, Brorfelde har for at blive en funklende stjerne for nytænkende og oplevelsesbaseret formidling, fortæller Julie Bouchet.

Julie er uddannet i kommunikation fra Aalborg Universitet med speciale i oplevelsesøkonomi. Foruden en god teoretisk baggrund og et stærkt netværk i universitetsverdenen har Julie også en bred vifte af praktiske erfaringer at trække på. Julie har senest været projektkonsulent på den kulturhistoriske festival, TOGTET, der lagde vejen forbi Orø i sommeren 2013.

Brorfelde - fremtidens lysende fyrtårn

Tværgående samarbejder mellem attraktioner, kommuner, frivillige og erhverv har været et gennemgående element i Julies arbejdsliv – og det er en erfaring, som hun er sikker på vil gavne udviklingen af Brorfelde imod en økonomisk bæredygtig og sammenhængende proces.

- Brorfelde kan blive et stærkt lysende fyrtårn for Holbæk og tiltrække turister fra nær og fjern – nationalt som internationalt. Men min ambition er også at gøre Brorfelde til et samlingspunkt for Holbæks lokalbefolkning – og til et attraktivt udflugtsmål for skoleklasser og lejrskoler, fortæller Julie Bouchet, der altså trækker i arbejdstøjet 3. marts.

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Julie

Der var 86 ansøgere til stillingen som kommende leder af Brorfelde Oplevelsescenter. Og der var ansøgere fra både Danmark, Sverige og Norge, men opbakningen var størst til Julie Bouchet.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Karen Breiner