Spring til indhold

Ny kloak og el-kabler på Brorfelde Observatorium

Selv om der stadigvæk ligger sne udenfor og is på søer og fjorde, nærmer foråret sig trods alt. Og det betyder blandt andet, at Brorfelde Observatorium igen skal have sat gang i det omfattende renoveringsarbejde på stedet.
Send din gode idé
06.03.2018

Sådan skriver Sn.dk i sin artikel "Ny kloak og el-kabler på Brorfelde".

De tre millioner kroner, som den næste renovering koster bliver behandlet af kommunalbestyrelsen i næste uge. Leder af Brorfelde Observatorium, Julie K.L Bouchet udtaler om finansieringen:

Vi har denne gang primært valgt ting, som styrker den fremtidige drift. For godt nok er det fonde, som finansierer det meste af ombygningen her på Brorfelde, men det kan måske være svært at få fondspenge til udskiftning af el-ledninger og kloaknet, lyder det fra Julie Bouchet, der er leder af Brorfelde Observatorium.

Den nye renovering prioriterer en stabil drift indenfor både strømstyring og kloakering. To vigtige elementer på Brorfelde Observatorium, som det også understreges af Julie K.L. Bouchet 

Det hjælper jo ikke, at vi laver en stor flot udstilling, hvis det lugter af kloak, og at der i øvrigt ikke er nogen strøm, siger hun.

Læs hele artiklen hos sn.dkFeedback

Sidst opdateret

08.03.2018

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen