Spring til indhold

Vinterferien stod i stjernernes og kærlighedens tegn

Der var godt fyldt i bakkerne ved Brorfelde Observatorium, da godt 900 gæster besøgte observatoriet i vinterferien og blev inviteret på stjernekig og romantik.
24.02.2016

Brorfelde Observatorium holdt åbent i vinterferien med spændende og sjove aktiviteter for børn og voksne i Værkstedsbygningen, der var omdannet til rumværksted. Her kunne de besøgende skabe deres egen planet, designe en rumdragt eller bygge en rumraket og udfordre tyngdekraften i daglige raketkonkurrencer. Der blev uddelt præmier til de bedste længdeflyvere på dagen.

Gæsterne kunne også gå på udforskning i observatoriets rumudstilling, hvor de kunne opleve hvad rumteknologi har betydet – og forsat betyder - for vores daglige liv, ligesom de kunne deltage i en rundvisning på området. Hver dag blev afsluttet med en stjernetime, hvor blikket blev vendt mod aftenhimlen og stjernerne, hvis vejret tilladte det.

Amoriner i luften

Som noget helt nyt inviterede Brorfelde Observatorium til et eksklusivt Valentins-arrangement søndag den 14. februar fra kl. 21.00-00.00. Her blev gæsterne trakteret med bobler og chokolade, og underholdt med astronomiske kærlighedshistorier. 

Se billeder fra vinterferien i galleriet herunder. 

Foto: Steen Larsen, copyright © 2016 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

04.03.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen