Spring til indhold

Stillingsopslag: Geologisk naturvejleder

På Brorfelde Observatorium er vi i fuld gang med at udvikle og etablere et naturvidenskabeligt opdagelsescenter, hvor vi gør udforskningen af universets hemmeligheder til en håndgribelig, meningsfuld og sjov oplevelse, som giver børn og voksne lyst til at lære mere om astronomi, natur, teknik og geologi.

På Brorfelde Observatorium er vi i fuld gang med at udvikle og etablere et naturvidenskabeligt opdagelsescenter, hvor vi gør udforskningen af universets hemmeligheder til en håndgribelig, meningsfuld og sjov oplevelse, som giver børn og voksne lyst til at lære mere om astronomi, natur, teknik og geologi. Vores mål er at fascinere, inspirere og engagere gæsterne gennem en utraditionel formidling af høj kvalitet – på alle tider af døgnet.
 
Den personlige formidling er i højsædet – og det er her, du kommer ind i billedet. Vi leder efter en nytænkende, involverende, fleksibel naturvejleder, som elsker dødishuller og morænelandskab – og brænder for at formidle metoder til at undersøge geologien i området og udbrede interessen for landskabsdannelse.
 
Dine primære ansvarsområder:
•Du skal sikre gennemførelse af Brorfelde Observatoriums geovidenskabelige formidlingsprojekter i samarbejde med en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere.
•Du vil få ansvaret for at udvikle og afholde geologiske undervisningsforløb til både mellemtrin, udskoling og gymnasier
•Du vil stå for både udvikling og afholdelse af foredrag, events, debataftener og andre videnskabelige arrangementer
•Du vil stå i spidsen for etablering af Geologiens Hus med inddragelse af eksterne interessenter og brugere
•Du vil blive Brorfelde Observatoriums geovidenskabelige ansigt udadtil – og indadtil 

Vi lægger vægt på, at du:
•Som minimum har en bachelorgrad i geologi, geofysik eller lignende
•Har formidlingserfaring
•Er en god og engageret formidler – også når det samme skal formidles for 117. gang
•Er nysgerrig, initiativrig og har mod på kaste dig ud i nye arbejdsområder
•Er indstillet på både at arbejde selvstændigt og i et respektfuldt samarbejde med en bred vifte af aktører
•Både kan udvikle og afslutte projekter - og sikre en god forankring af det, der iværksættes
•Er indstillet på, at det nogle gange er dig, der skal lave kaffe og rydde op efter møder
Derudover er det vigtigt, at du har gå-på-mod og er indstillet på skæve arbejdstider. Du er ikke bange for at stille dig op foran en stor forsamling eller udtale dig om din faglighed til pressen. Derudover er det en fordel, hvis du har gode pædagogiske evner og kan arbejde med forskellige målgrupper, herunder børn, unge, frivillige m.fl.
 
Ansættelsesvilkår
Du bliver en del af Brorfelde Observatoriums lille team af engagerede medarbejdere, der trives ved både at kunne arbejde selvstændigt og løfte i flok i en uformel omgangstone. Der er store ambitioner, højt til loftet og let til latter. Vi samarbejder bredt med foreninger, erhverv, frivillige og forskellige organisationer. Naturvejlederstillingen løber i udgangspunktet i en 3-årig periode fra 15. januar 2018 - 31. december 2020 med mulighed for forlængelse. Er du ikke uddannet som naturvejleder, skal du være indstillet på at tage naturvejlederuddannelsen inden for de første 2 år. Stillingen kræver, at du har kørekort og har adgang til bil.
 
Har du spørgsmål til stillingen?
Kontakt Naturvejleder Thomas Johansen på 72 36 12 59 eller leder Julie Bouchet på jubou@holb.dk.
 
Ansøgning
Ansøgningsfrist søndag 29. oktober 2017.
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 45 og uge 46.

Send ansøgningen via 'Send ansøgning'-knappen gennem dette link.Feedback

Sidst opdateret

31.10.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Kildebæk