Spring til indhold

UD AF HUSET - KARLSVOGNEN

Lad stjernerne komme til jer. Observatoriets mobile skoletjeneste, Karlsvognen, rummer en hel stjernehimmel og bl.a. et forløb om solsystemet, hvor vi opstiller en planetsti ude på jeres skole.

Forløbet varer 2 timer og prisen er 1.000 kr. + transport + evt. timetillæg. Ønsker I Karlsvognen udenfor normal arbejdstid (08.00-16.00); Det vil sige i weekender, om aftenen (efter kl. 16.00) eller i forbindelse med helligdage, er der et særtillæg på 500 kr.

Startpris 1.000 kr.
Transport 4 kr. pr kørt km.
Timetillæg 650 kr. pr påbegyndt time
Særtillæg 500 kr.
Ekstra guide (30+ pers.) 750 kr.

Priser på materialer til formidling kan variere fra arrangement til arrangement, hvorfor denne pris fastsættes ift. den ønskede opsætning og efter aftale. Ligeledes kan særarrangementer med andet indhold end ovenstående 2-timers forløb have et andet prissætningforhold.

Vedr. transport til og fra destinationen gælder, at Brorfelde Observatorium altid bestemmer ruten ud fra praktiske omstændigheder som passer ind i den pågældende undervisers tidsplan. Startpunktet for ruten udspringer altid fra Brorfelde Observatorium - medmindre andet er aftalt. 

Andre udgifter forbundet med transport (eks. bro- eller færgeafgift) er ikke en del af ovenstående priser, og skal derudover medregnes i pristilbud.

Book en skoletjeneste ud af huset ved at kontakte os direkte Feedback

Sidst opdateret

21.03.2019

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen