Spring til indhold

Ud af huset - Karlsvognen

Lad stjernerne komme til jer. Observatoriets mobile skoletjeneste, Karlsvognen, rummer alt om stjernehimlen og bl.a. et forløb om solsystemet, hvor vi opstiller en planetsti ude på fx jeres skole. Vi tager alle nødvendige forholdsregler ift. COVID-19.

Forløbet varer 2 timer og prisen er 1.000 kr. + transport + evt. timetillæg. Ønsker I Karlsvognen uden for normal arbejdstid (08.00-16.00); Det vil sige i weekender, om aftenen (efter kl. 16.00) eller i forbindelse med helligdage, er der et særtillæg på 500 kr.

Startpris 1.000 kr.
Transport 4 kr. pr kørt km.
Timetillæg 650 kr. pr påbegyndt time
Særtillæg 500 kr.
Ekstra guide (30+ pers.) 650 kr. pr. påbegyndt time

Priser på materialer til formidling kan variere fra arrangement til arrangement, hvorfor denne pris fastsættes ift. den ønskede opsætning og efter aftale. Ligeledes kan særarrangementer med andet indhold end ovenstående 2-timers forløb have andre prissætningsforhold.

Vedr. transport til og fra destinationen gælder, at Observatoriet altid bestemmer ruten ud fra praktiske omstændigheder som passer ind i den pågældende undervisers tidsplan. Startpunktet for ruten udspringer altid fra Observatoriet, medmindre andet er aftalt.

Uden for Sjælland er prisen (udover den sædvanlige pris)
+ 350 kroner per påbegyndt transporttime

+ dækning af broafgift og/eller færgebillet


OBS! Alle opgjorte priser er netto-priser, der kan ikke fratrækkes moms af ydelserne.

Book en skoletjeneste ud af huset ved at kontakte os direkte Feedback

Sidst opdateret

06.11.2020

Ansvarlig redaktør

Sarah Sohl Rasmussen